Nord Technology er distributør for

Giada
Vi sælger Hardware fra Giada Technology

Giada

Nord Technology er distributør for Giada produkter i Danmark og sælger Giada produkter til kunder over hele den nordeuropæiske region.

Giada, etableret i 1999, er et globalt brand, der specialiserer sig i digital signage-afspillere, edge-computere og indlejrede bundkort til virksomheder.

Giada’s fokus er produktion af stabilt hardware til  forskellige brancher

Giada arbejder indenfor:

  • Infoskærm løsninger for detailhandel, sundhedsvæsenet, restauranter og transport branchen
  • Digitale kiosker for detailhandel, sundhedsvæsenet, restauranter og transport branchen
  • Touchscreens og og interaktive whiteboards for kontor og undervisningsmiljøer
  • Producerer forskelligt tilbehør, VESA montering, Wi-Fi modul, opladere m.m.

Giada profile

Giada’s hovedkvarter er i Shenzhen City i Kina og derudover findes afdelinger i både Hong Kong og Europa. Giada har forpligtet sig til at hjælpe virksomheder med at forbedre deres kundeoplevelse, øge driftseffektiviteten og reducere driftsomkostninger.

Giada-produkter er implementeret verden over i mange velkendte store butikskæder, indkøbscentre, skoler, transportknudepunkter, medicinske institutioner, virksomhedskontorer osv. Som et førende mærke inden for digital skiltning er Giada blevet tildelt Best- sælger medieafspillermærke i Tyskland.

Takket være den stærke ingeniørbaggrund, erfarne interne R&D-team og 100 % ejet ISO-9001 certificeret fremstillingsbase er Giada kendt for sine pålidelige og markedsorienterede designede produkter, fleksible tilpasning og højeffektive forsyningskædeservice.

Shenzhen City - Giada hovedsæde

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt