Nord Technology er distributør for

Compulab
Nord Technology er distributør for Compulab

Compulab – ledende producent af industriel embedded hardware

CompuLab er en førende producent af System-on-Module og Computer-on-Module-produkter, IoT-gateways og blæserløse industrielle computere.

Compulab-produkter bruges i medicinsk udstyr, transport, industriel automation, telekommunikation, rumfarts- og marinesystemer og utallige andre applikationer.

Compulab – Ledende producent af industriel embedded hardware.

  • ARM-system på moduler | Computer på moduler – CompuLab System-on-Modules er fuldt udstyrede enkeltkort-computere designet til integration i brugerdefinerede applikationer gennem miniature højdensitetsstik. CompuLab-moduler understøttes med komplette BSP’er og klar til at køre billeder til Linux, Android og WinCE.
  • IoT Gateways – CompuLab IoT Gateways er meget tilpasselige og omkostningseffektive industrielle systemer designet til Internet of Things-forbindelse og fjernstyrings- og overvågningsapplikationer.
  • Industrielle pc’er– State-of-the-art miniature blæserløse pc’er, der er ekstremt små, meget lavt strømforbrug og har flere funktioner end nogen anden pc i deres kategori.
  • Single Board Computers – CompuLab tilbyder en række enkeltbordscomputere baseret på teknologier afledt af andre CompuLabs produkter.

Udpluk af Compulab produkter

Industriel embedded hardware, System-on-Module og Computer-on-Module-produkter, IoT-gateways og blæserløse industrielle computere.

Compulab - fitlet2

Compulab fitlet2

State of the art – miniature – blæserløst design

fitlet2 er designet som et metal 3D puslespil med sammenlåsende dele. Det er meget nemt at skille ad til installation af RAM, lager og udvidelseskort.

Compulab fitlet3

Compulab fitlet3

fitlet3 er knap 133 mm X 100 mm X 35 mm, med avanceret varmeoverførsel og afledning fra interne komponenter. Stivt, holdbart, blæserløst hus til barske miljøer.

Compulab aritop3

Compulab airtop3

Airtop3 er en robust IoT edge-server uden blæser med bemærkelsesværdig ydeevne, funktioner og køling. Det robuste aluminiumshus er specielt designet til at generere naturlig luftstrøm af spildvarmen fra CPU’en og GPU’en, hvilket gør det muligt for Airtop3 at sprede op til 300W uden brug af en blæser og operere ved et bredt temperaturområde.

Compulab Tensor-I20

Compulab Tensor-I20

Tensor-I20 er en meget konfigurerbar industriel pc med uendelige muligheder. Kapslingsstørrelse, køleelementer, interne og eksterne grænseflader – alle kan konfigureres. Enhver af de mange Tensor-I20 variationer kan vælges, eller der kan bygges en brugerdefineret konfiguration.

Compulab profile

CompuLab er en producent af computer-on-modul og system-on-modul produkter og en velkendt producent af miniature ventilatorløse-pc’er til indlejrede og industrielle applikationer. CompuLab var grundlagt i 1992 og har fremstillet computer-on-moduler siden 1997 og ventilatorløse. -Pc’er siden 2008.

CompuLab produkter bruges til telekommunikationssystemer, biludstyr, spillesystemer, medicinsk udstyr, rumfarts- og marinesystemer og utallige andre applikationer og kan findes i tusindvis af produkter.

CompuLab fit-PC og Intense PC-computere er anerkendt som de mindste, mest holdbare og højt integrerede pc’er i branchen og er som sådan integreret med tusindvis af applikationer lige fra robotteknologi og luftbårne til skilte- og overvågningssystemer.

CompuLab-produkter fremstilles og testes i virksomhedens egne faciliteter i Yokneam, Israel. Produkterne er CE-certificerede og RoHS-kompatible.

Nord Technology er distributør for Compulab

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.