Nord Technology er distributør for

Jetway
Nord Technology er distributør for Jetway

Jetway – udvikling og markedsføring af industrielle bundkort og computerudstyr

Jetway er en førende international producent af computerelektronik, som specialiserer sig i udvikling og markedsføring af især bundkort, barebones og panel-pc’er.

Jetway er kendt for deres fokus på høj værdi, kvalitet og service, som starter helt fra designerfasen.

Jetway – Ledende producent af
bundkorts, barebones og panel-pc’er

  • Motherboards – Jetway har et stort udvalg af x86 Industrial Motherboards, ARM Industrial Motherboards, og Jetway Expansion Boards
  • Barebones – Hos Jetway finder du Fanless Embedded Barebones, Mini-ITX Embedded Barebones, ARM Embedded Solutions og Rackmount Barebones m.m.
  • Panel PC – Jetway har en Panel PC til hvert projekt. Fladskærm Fanless Touch Panel PC, Rugged Stainless Touch Panel PC, Standard Design, Touch Panel PC og ARM Industrial Touch Panel PC.

Jetway profile

Jetway Computer Corp., blev etableret i 1998 i USA. Jetway specialiserer sig i udvikling og markedsføring af industrielle bundkort og computerudstyr.  Jetway har hovedsæde i Newark, California og derudover afdelinger i Holland, Taiwan og Kina.

Blandt Jetway’s produkter finder man indlejrede bundkort, industrielle barebone-systemer, rackmount servere og panel-pc’er. Jetway’s forsknings- og udviklingsteam har erfaring og ekspertise indne for en bred vifte af den nyeste teknologi og er i stand til at levere produkter og applikationer med kort leveringstid for at opfylde aktuelle markedskrav.

Jetway’s fokus er høj værdi, kvalitet og service. Fra designstadiet fokuseres på den værdi, der kan integreres i produkterne. Jetway produkter leverer til hver en tid høj ydeevne og stærke funktioner til  yderst konkurrencedygtige priser. Kvalitet kan ikke overbetones i Jetway og det starter allerede i designfasen.

Jetway headquarter i Newark, California

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.