Industri hardware og kundetilpassede IT løsninger

Og vi sørger for en personlig og professional IT support
Nord Technology produkt site

hardware af særlig god kvalitet

I Nord Technology arbejder vi med tilpassede og standard IT løsninger, og vi udvælger produkter, som har det til fælles, at det er hardware af særlig god kvalitet. Blandt vores sortiment af industri egnede produkter og løsninger finder du, industri Pcér og monitorer, digital signage, iot-gateways og IoT platform, embedded hardware, og netværksudstyr. Vi har specialiseret os indenfor Windows IoT Enterprise og linux installation og softwareopsætning.

Benjamin - hardware specialist

Hjælp til hardware og kundetilpassede løsninger

Udover at levere hardware af særlig god kvalitet, rådgiver vi vores kunder omkring projekter og kundetilpassede løsninger. Som udgangspunkt er det muligt at tilpasse alle vores produkter til de behov og ønsker som kunden har.

Benjamin er produktansvarlige på mange af vores hardware produkter. Kontakt Benjamin gerne med alle spørgsmål relateret til indkøb af nye PCere, bærbare og servere og hvis du vil tage snak om en kundetilpassed løsning.

Ring gerne på Tlf.+45 7027 0415

Eller send Email: email@nordtechnology.dk

Produkter

Industri hardware og kundetilpassede IT løsninger

Industri PC for hardførte miljøer

Industri PC

Vi har nøje udvalgt et sortiment af Industri PC- og serverprodukter, som er kendetegnet ved høj kvalitet og udstyr der tåler et hårdført miljø. Til gateway, styring, automation, robotic, overvågning mv.

Industrial SBC

Industri SBC

Til indbygning eller anvendelse som integreret PC komponent i produkter, anlæg mv. kan vi levere Single Board Computers eller SBC. Både med x86 PC arkitektur og ARM arkitektur.

Networks

Network

Vi leverer netværksprodukter egnet til industrielle formål. 4G / 5G routere, Gateways, PoE switch, antenne- og øvrige Wireless Network relaterede produkter. Vi hjælper også med M2M data abonnementer og sim-kort.

Panel PC

Panel PC

En Panel PC er display og skærm integreret i én enhed. Vi leverer dem i alle størrelser, egnet til anvendelse i industrielle miljøer, med og uden Touch og både til indbygning og montering.

Industri monitors

Industri monitors

Vi leverer displays og monitorer, der tåler et hårdført miljø, som eksempelvis miljø med støv, fugt, kulde eller varme. Skærme fra 7” til betjeningspaneler eller møderum til store infoskærms displays.

Internet of things

Internet of things (IoT)

Vi er totalleverandør indenfor løsninger til IoT, hvor vi med udgangspunkt i vores management platform IoT-desk hjælper med IoT-gateway hardware, system- og dataintegration og vedligehold og teknisk support.

Digital Signage

Digital Signage

Digital Skiltning, Digital Signage eller oftest blot infoskærmsløsninger. Vi har i mere end 10 år været totalleverandør af nogle af markedets bedste infoskærmsløsninger. Vi leverer hardwaren, softwaren og hjælper med rådgivning og grafisk arbejde.

Kundetilpassede IT løsninger

Kundetilpassede løsninger

Kontakt os om dit behov. Vi vil rigtig gerne høre om jeres projekt og behov. I vores team indgår hardware- og produktspecialister, IT-sikkerheds rådgivere, softwareudviklere og produktionspersonale. For mange varetager vi rollen som totalleverandør og sparringspartner, når vi leverer kundetilpassede løsninger.

Send os en mail

Du kan samle din indkøb hos Nord Technology

Der er mange fordele, ved at samle indkøb hos færre leverandører. Bl.a. mulighed for prisaftaler, planlægning af indkøb, service og teknisk support.
Derfor vil vi gerne gøre opmærksomme på, at vi fører et bredt sortiment og at vi har indkøbsaftaler til stort set alt industrielt elektronik.
Nord Technology ekspertise og arbejdsområder

Download en pdf om fordelene ved at samle indkøb hos færre leverandører her

Brands som leverer hardware af særlig god kvalitet og som passer ind i vores sortiment af industri egnede PC- og serverprodukter, IoT-Gateways, Panel-PC, Displays og Netværksudstyr.

Brands – produkter af særlig god kvalitet

I Nord Technology udvælger vi brands som passer ind i vores sortiment af industri egnede PC- og serverprodukter, IoT-Gateways, Panel-PC, Displays og Netværksudstyr. Nogle af de brands har vi en lang histore med at arbejde med, og andre er nye samarbejdspartnere.

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.