IoT management

IoTDesk er en management platform til IoT-enheder, hvor konfiguration, vedligehold og dataudveksling administreres centralt og sikkert via et cloud-baseret webinterface.

 

Installation – Linux basered ioTDesk software

På enheden installeres vores Linux baserede IoTDesk software, hvorefter den kan tilsluttes på en hvilken som helst lokation som f.eks. remote Gateway via 4G. Når enheden får internetforbindelse, vil den automatisk blive koblet på den centrale management server og komme online på administrations dashboardet.

Tilpasning af basis opsætning

IoTDesk softwaren på IoT-enheden er baseret på en nyere Linux distribution og vil løbende blive vedligeholdt som en del af IoTDesk tjenesten. Der er rig mulighed for special-tilpasning og opsætning af kundetilpassede scripts og programmer, til eksempelvis styring af tilsluttet udstyr, kommunikation via USB/seriel eller netværksforbindelser på lokationen. Vi kan hjælpe med migrering fra en allerede anvendt løsning til en løsning baseret på IoTDesk og én af vores industri Gateways.

Tilpasning af eget dashboard

Vores dashboard og administrations interface, har som standard nogle basale funktioner. Se eksempel om IoT-enheden er online, genstart enheden, se oppetid, output fra ønskede kommandoer m.v. Platformen er tænkt som et udgangspunkt, hvor på jeres ønskede tilpasninger kan opsættes efter behov.

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

2 + 8 =