Kundetilpassede løsninger

Vi er eksperter inden for IoT-løsninger og infoskærmsystemer, og tilbyder rådgivning og implementering for at imødekomme dine specifikke behov.

Vi er konsulenter inden for IoT-løsninger og infoskærmsystemer

Udover at sælge kvalitets hardware tilbyder vi skræddersyede løsninger til industrielle systemer, IoT-management og infoskærme. Med over 20 års erfaring arbejder vi tæt sammen med kunderne for at udvikle effektive løsninger. Vi følger konstant markedet for nye, innovative muligheder, der kan gavne vores kunder.

IoT løsninger -<br />
Produkter og administrative værktøje for at skabe de bedste og mest effektive IoT-løsninger

Vi kan hjælpe med hardware, software, IT sikkerhed og support

IoT-løsninger

Vores skræddersyede løsninger sikrer robust og højtydende drift, ideelle til industrielle miljøer, der kræver maksimal oppetid. Med vores platforme SignDesk og IoTDesk samt nøje udvalgte softwareløsninger, optimerer vi styringen af dine IoT-enheder og servere. Vi tilbyder fuld support gennem hele processen, fra rådgivning og installation til løbende vedligeholdelse, for at sikre, at din virksomhed får maksimalt udbytte med minimal forstyrrelse.

Hardware og software til din infoskærm<br />
Vi er konsulenter indenfor digital signage løsninger og vi er med dig hele vejen.

Vi hjælper med alle aspekter af infoskærm projekter.

Digital Signage (Infoskærme)

Vi leverer dynamiske og fleksible infoskærme, der forbedrer kundeoplevelsen og effektiviserer kommunikationen på tværs af forskellige brancher. Vi hjælper med at finde de skærme og den software, der bedst passer til formålet med skærmen og til kundens niveau og behov. Vores service inkluderer hjælp til at skabe attraktivt indhold, samt løbende support og vedligeholdelse, så dine infoskærme altid fungerer optimalt.

Kundetilpassede løsninger - cases

Cases

Kommer snart

IoT desk -Vi kan vi hjælpe dig i gang med de nyeste netværksteknologier rådgivning omkring dit behov

IoT løsninger

Nord Technology har 20 års erfaring med IoT projekter. Vi skaber løsninger sammen med kunden og rådgiver både omkring valg af software og hardware.

Infoskærm løsninger

Vi er total leverandør på infoskærm løsninger, fra opsætning og hardware / skærme til system, undervisning og efterfølgende grafik / indholdsarbejde.

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.