Hardware og software til din infoskærm

Vi er konsulenter indenfor digital signage løsninger og vi er med dig hele vejen.

INFOSKÆRM LØSNINGER

En infoskærm kan have stor betydning for at effektivisere din kommunikation og få øget salget i virksomheden. Det handler om at vælge det indhold og informationer du vil kommunikere, lave en flot fremstilling og dele med dine kunder. Det kan vi hjælpe med. Vi er konsulenter indenfor digital signage løsninger og vi er med dig hele vejen – fra salg af hardware og software, installation af hardware, konceptudvikling og support af din infoskærm.

Screenpublisher er en professionel, cloud based service til opsætning og administration af indhold på organisationens infoskærme

Abonnement af infoskærm software – Screenpublisher

Vi er forhandlere af det populære infoskærmssystem Screenpublisher. Med Screenpublisher kan man via online-login, meget intuitivt og nemt, opsætte indhold med billeder, video, tekstbeskeder, opdateringer fra facebook, YouTube, nyheder via RSS-feeds, gallerier fra Instagram, kalender og meget mere.

Pris

Årsabonnement: 1.188 dkr.
Pris er ekskl. moms.

Undervisning i Screenpublisher

Hvis du er interesseret i Screenpublisher, tager vi dig gerne ved hånden. Vi tilbyder en gratis gennemgang, hvor vi præsenterer systemet via et kort online møde og her kan vi også høre mere om Jeres behov.

Vi hjælper med at lave flot design til virksomhedens infoskærme

Indholdsservice – hjælp med at designe flot indhold

Nogle synes det er udfordrende at komme i gang med indhold til infoskærmene og svært at få det til at se præsentabelt ud. Her kan vi hjælpe. Vi hjælper med grafik og opsætning som en del af vores indholdsservice, så I kan bruge tiden på andre opgaver, mens jeres skærme altid er opdaterede og interessante at se på.

Pris

Design pr. time: 850,-
pris er ekskl. moms.

Hardware til infoskærm løsninger

Vi hjælper dig med at finde den rigtige skærm og hardware til dit behov

Vi kan levere forskellige typer og størrelser af skærme, afspiller- / PC enheder samt tilbehør. Har din virksomhed brug for skærme som kan tåle støv eller kulde, skal være hærværksbeskyttet eller været monteret mod sollys i butiksvinduet? Eller mangler du skærme til receptionen eller mødelokalet?

Teknisk service

Vi kan konfigurere dit software og installere dit hardware efter dine behov. Efterfølgende hjælper vi gerne med overvågning af at systemet fungerer og yde support ved nedbrud.

Receptionen, fællesområder, kantinen

Skærme med relevante informationer for medarbejdere, kunder og gæster

Produktion miljø

Skærme som tåler støv, fugt, vand i udfordrende miljøer.

Skærme til udendørs brug

Skærme der kan tåle al slags vejrforhold og beskyttes mod hærværk

Kantinen

Skærme med informationer for medarbejdere

Er du klar til at komme i gang med dit infoskærm projekt?

 Vi er klare til at tage en snak om hardware, software, support og alt derimellem.

Vi servicerer +100 virksomheder med hardware og software infoskærm løsninger.

Se et lille udpluk, af vores nuværende kunder:

Lidt mere om Screenpublisher og vores rolle

  • Vi er Premium forhandler af Screenpublisher infoskærmssystemet og varetager til daglig både Salgs- og Supportopgaver for dem.
  • Screenpublisher er en professionel web-baseret service til opsætning og administration af indhold på organisationens infoskærme.
  • Vi kan levere en komplet løsning inklusiv online administration, Digital Signage skærme, afspiller PC’er samt tilbehør og undervisning.
  • Med Screenpublisher kan man via online-login opsætte indhold med billeder, video, tekstbeskeder, opdateringer fra Facebook, YouTube, nyheder via RSS-feeds, gallerier fra Instagram, kalender og meget mere.
  • Screenpublisher tilbyder brugerstyring, booking, styring på afdelingsniveau samt mulighed for at integrere til en lang række andre systemer, skulle dette være et ønske.

Se komplet liste over standard funktioner på screenpublisher.com

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt