Hardware og software til din infoskærm

Vi er konsulenter indenfor digital signage løsninger og vi er med dig hele vejen.

INFOSKÆRM LØSNINGER

En infoskærm kan have stor betydning for at effektivisere din kommunikation og få øget salget i virksomheden. Det handler om at vælge det indhold og informationer du vil kommunikere, lave en flot fremstilling og dele med dine kunder. Det kan vi hjælpe med. Vi er konsulenter indenfor digital signage løsninger og vi er med dig hele vejen – fra konceptudvikling, salg af hardware og software, installation af hardware, indholdsservice  og support af din infoskærm.

Vi hjælper med at lave flot design til virksomhedens infoskærme

Rådgivning om dit næste infoskærm projekt

Vi er konsulenter indenfor digital signage og kan hjælpe med alle aspekter af et infoskærm projekt.

Hvilket software passer til dit projekt

Vi tager dig gerne ved hånden og tilbyder gratis halv time rådgivning omkring hvilket software system ville være et godt match til din behov og hvordan du kan komme i gang.

Sparring omkring indhold og indholdsserivce

Nogle synes det er udfordrende at komme i gang med indhold til infoskærmene og svært at få det til at se præsentabelt ud. Vi hjælper med grafik og opsætning som en del af vores indholdsservice, så I kan bruge tiden på andre opgaver, mens jeres skærme altid er opdaterede og interessante at se på.

Valg af den rigtige skærm og andet hardware

Vi leverer et bredt udvalg af skærme og medieafspillere og stræber hele tiden efter at finde nye, spændende alternativer som vi kan matche med de behov som opstår ude hos kunderne.

Infoskærme til krævende miljøer

Vi har lavet en liste over hvad der skal tages højde for når en god infoskærm løsning for industrielle områder, udendørs miljøer, fabrikker m.m. skal implementeres.

Infoskærme til detailhandlen

En god infoskærm eller digital skiltning i detailhandlen bør opfylde en række kriterier for at være effektiv og værdiskabende for både kunder og forretningsejere og vi har lavet en liste over nogle af de vigtige.

Vi hjælper dig igang med at lægge indhold op på dine infoskærme

Software til infoskærm

Screenpublisher

Vi er forhandlere af det populære infoskærmsystem Screenpublisher. Med Screenpublisher kan man via online-login, meget intuitivt og nemt, opsætte indhold med billeder, video, tekstbeskeder, opdateringer fra facebook, YouTube, nyheder via RSS-feeds, gallerier fra Instagram, kalender og meget mere.

SignDesk

Hvis datasikkerhed og automatisering er vigtige parametre for dit infoskærm projekt, så er SignDesk administration værktøjet et godt bud. SignDesk er et meget driftssikkert system med web-baseret, central management. Det egner sig godt til projekter hvor integration til datakilder og øjeblikkelig visualisering på et dashboard kræves samt at dataet er beskyttet best muligt og ingen udefrakommende får adgang til dine informationer.

IMM Campaign manager

Immediad Group har udviklet et softwareprogram, som på en enkel måde viser tekst, billeder, video og andre former for grafik. Adminværktøjet er intuitive og nemme at bruge og brugergrænsefladen kan ganske nemt tilpasses individuelle brugeres eller gruppers behov. Løsningen er bygget på cloud med højt niveau af data og brugersikkerhed.

Hardware til infoskærm løsninger

Vi hjælper dig med at finde den rigtige skærm og hardware til dit behov

Vi kan levere forskellige typer og størrelser af skærme, afspiller- / PC enheder samt tilbehør. Har din virksomhed brug for skærme som kan tåle støv eller kulde, skal være hærværksbeskyttet eller været monteret mod sollys i butiksvinduet? Eller mangler du skærme til receptionen eller mødelokalet?

Teknisk service

Vi kan konfigurere dit software og installere dit hardware efter dine behov. Efterfølgende hjælper vi gerne med overvågning af at systemet fungerer og yde support ved nedbrud. 

Inspiration til din næste køb

Til butiksvinduet

Rcstars -RCS-550SWAZ
55″ Android Network Digital Signage
Skærm til butiksvinduet for reklamer og andre informationer.

All In One Windows Display

Informationsskærm

Rcstars – RCS-430CZTPC-PCAP
All In One Windows Display
Egner sig godt til både Touch og ikke-Touch applikationer, til forskellige receptioner og interaktive kioske m.m.

Batteridrevet digital skiltning

Batteridreven skærm

Rcstars -RCS-430ODLYAZ
Udendørs 43″ display
En batteridrevet digital skiltning som kan rulles ud på fortovet og egner sig især godt til handelsgader.

Media afspiller for digital skiltning

Media afspiller

Giada DF612
Høj ydeevne
En media afspiller som kan bruges i varierede situationer. Den er fanless, er stabil i drift og har lang levetid.

Receptionen, fællesområder, kantinen

Skærme med relevante informationer for medarbejdere, kunder og gæster

Produktion miljø

Skærme som tåler støv, fugt, vand i udfordrende miljøer.

Skærme til udendørs brug

Skærme der kan tåle al slags vejrforhold og beskyttes mod hærværk

Kantinen

Skærme med informationer for medarbejdere

Find flere produkter på vores webshop

På vores webshop finder du flere digital signage produkter, skærme, media afspillere og andet tilbehør. Du kan altid kontakte os hvis du mangler en skærm til et bestemt formål og vi kan guide dig til det produkt som passer best.

Er du klar til at komme i gang med dit infoskærm projekt?

Vi er klare til at tage en snak om hardware, software, support og alt derimellem.

gratis og uforpligtende møde om din infoskærm

Vi servicerer +100 virksomheder med hardware og software infoskærm løsninger.

Se et lille udpluk, af vores nuværende kunder:

Lidt mere om Screenpublisher og vores rolle

  • Vi er Premium forhandler af Screenpublisher infoskærmssystemet og varetager til daglig både Salgs- og Supportopgaver for dem.
  • Screenpublisher er en professionel web-baseret service til opsætning og administration af indhold på organisationens infoskærme.
  • Vi kan levere en komplet løsning inklusiv online administration, Digital Signage skærme, afspiller PC’er samt tilbehør og undervisning.
  • Med Screenpublisher kan man via online-login opsætte indhold med billeder, video, tekstbeskeder, opdateringer fra Facebook, YouTube, nyheder via RSS-feeds, gallerier fra Instagram, kalender og meget mere.
  • Screenpublisher tilbyder brugerstyring, booking, styring på afdelingsniveau samt mulighed for at integrere til en lang række andre systemer, skulle dette være et ønske.

Se komplet liste over standard funktioner på screenpublisher.com

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.