IoT løsninger

Produkter og administrative værktøje for at skabe de bedste og mest effektive IoT-løsninger

Vi har værktøjerne til at bygge effektive IoT-løsninger

Nord Technology bruger det nyeste hardware og teknologi for at udvikle innovative IoT-løsninger. Vi har efterhånden en lang erfaring med at hjælpe kunden med IoT projekter, vi skaber løsningen sammen med kunden og rådgiver både omkring valg af  software og hardware. Vi holder fingeren på pulsen og samarbejder med førende leverandører på markedet for industriel hardware og vi undersøger markedet hele tiden for nye innovative løsninger og produkter på området.

Rådgivning – Kundetilpassede løsninger

– Processen –

Dialog – Vi lærer om dine behov og krav

Dialog – Vi lærer om dine behov og krav

Det starter med at vi sætter os sammen og lytter til jer og de udfordringer i står med eller det i ønsker at optimere. Det er vigtigt at vi for så meget viden fra jer som muligt før vi begynder at tænke i løsninger. Vi har efterhånden lang erfaring med at sætte os ind i problemstillinger fra vidt forskellige brancher, alt fra parkerings overvågning til medicinsk fra kostald-til-petriskål løsning for dyrelæger og alt derimellem.

Plan og udvikling af løsning

Plan og udvikling af løsning

Når vi laver en løsning til dig bliver du holdt orienteret så vidt muligt for at sikre at løsningen både holder sig til jeres behov og krav og er på det prisniveau som er ønsket. Vi laver ofte en prototype hvor kunder kan afprøve produkt før den endelige løsning er produceret. Vi tænker økonomisk ansvarligt og at ikke opfinde hjulet igen men bygger ud fra standard løsninger.

Software tilpasses til løsningen

Embedded Software

Vores løsninger kan være baseret på vores egne management platforme SignDesk og IoTDesk eller udvalgte softwareløsninger som vi forhandler. Vi har et samarbejde med Microsoft, som også er et godt valg til industrielle miljøer. Software tilpasses til løsningen, unødige funktioner fjernes og der er rig mulighed for special-tilpasning og opsætning af kundetilpassede scripts og programmer.

IoT kundetilpassed løsning produceres

Løsnings produktion

Vi er en lille, men effektiv enhed i vores produktion team og vi samarbejder med udbydere som er førende udviklere og producerer af IoT løsninger og hardware. Vi sammensætter og inspicerer løsningen og udfører andre ydelser s.s. installation og test af software, kundespecifikke tests og pakning i kundespecifikke bokse.

Hardware til IoT løsninger –

Inspiration til din næste køb

Vi hjælper dig med at finde det rigtige udstyr til din løsning

IOT-GATE-iMX8 - ideel til industriel kontrol og overvågning

IOT-GATE-iMX8

Compulab
Efterspørges i hele verden. En meget populær industrial produkt på grund af dens kvalitet og pålidelighed.

Ultra-lille, blæserløs industriboks-pc

TBOX 1E10

Taicenn
En ultra-lille blæserløs industriel Box PC-modelavanceret computerydelse og lavt strømforbrug.

Industriel cellulær router

RUT955

Teltonika
RUT955 er en yderst pålidelig industriel LTE Cat 4-router, der leverer høj ydeevne og GNSS-placeringskapacitet.

 Ultrakompakt og blæserløst design med Intel Cherry Trail Indeni og understøtter dobbelt 1080p-skærm

F210U

Giada
F210U er ultrakompakt og blæserløst design med Intel Cherry Trail Indeni og understøtter dobbelt 1080p-skærm

IoT kundetilpassede løsninger

IoT-desk

IoT-Desk er vores eget management platform til IoT-enheder, hvor konfiguration, vedligehold og dataudveksling administreres centralt og sikkert via et cloud-baseret webinterface.

På enheden installeres vores Linux baserede IoT-Desk software, hvorefter den kan tilsluttes på en hvilken som helst lokation som f.eks. remote Gateway via 4G. Når enheden får internetforbindelse, vil den automatisk blive koblet på den centrale management server og komme online på administrations dashboardet.

Tilpasning af basis opsætning

IoTDesk softwaren på IoT-enheden er baseret på en nyere Linux distribution og vil løbende blive vedligeholdt som en del af IoTDesk tjenesten. Der er rig mulighed for special-tilpasning og opsætning af kundetilpassede scripts og programmer, til eksempelvis styring af tilsluttet udstyr, kommunikation via USB/seriel eller netværksforbindelser på lokationen. Vi kan hjælpe med migrering fra en allerede anvendt løsning til en løsning baseret på IoTDesk og én af vores industri Gateways.

Tilpasning af eget dashboard

Vores dashboard og administrations interface, har som standard nogle basale funktioner. Se eksempel om IoT-enheden er online, genstart enheden, se oppetid, output fra ønskede kommandoer m.v. Platformen er tænkt som et udgangspunkt, hvor på jeres ønskede tilpasninger kan opsættes efter behov.

gratis og uforpligtende møde om din infoskærm

Vi skræddersyer en løsning til dig udefra dine specielle behov

Vi er klare til at tage en snak om hardware, software, support og alt derimellem.  

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.