Nord Technology er distributør for

JHC Technology
Nord Technology er distributør for JHCTECH

Robust industrielt hardware

JHC Technology har produceret robust industrielt hardware I mere end 20 år. JHC Technology har fokus på produktgaranti og gode leveringsaftale. Deres ambition er at være en pålidelig IoT-partner, der forbinder prikkerne og muliggør en smartere fremtid for deres kunde.

Embedded Box PC, Industrial Panel PC, Multi-Touch Display, DIN-rail Embedded Automation Controller og Single Board Computer

 • Embedded Box PC

  JHCTECHs industrielle indlejrede computere tilbyder høj ydeevne i situationer hvor plads er begrænset. Computererne er robuste og designet til et tåle et bredt temperatur felt.

 • Industrial Panel PC

  JHCTECHs industrielle touch panel PC tilbyder dig alt-i-en kapacitiv (PCAP) og resistiv touch skærm-pc med flere industrielle touch panelstørrelser og rig I/O-udvidelse for at opfylde industrielle standarder.

 • Multi-Touch Display

  JHCTECHs industrielle multitouch-skærm ALAD-serien, er en højt ydende touch skærm/monitor til applikationer som f.eks. display skærm på kiosk i indkøbscenter.

 • DIN-rail Embedded Automation Controller

  JHCTECHs Industrial Din rail embedded system KGEC-serien er en fabriksautomatiseringscontroller designet som den nye generation af informationsteknologi og fremstillingsindustri 4.0.

 • Single Board Computer

  JHCTECHs industrielle enkelt-korts computer (SBC) er en komplet computer bygget på et enkelt printkort med mikroprocessor, hukommelse, input/output (I/O) og andre funktioner, der kræves af en funktionel computer.

Udpluk af JHCTECH produkter

Embedded box-pc, industriel touch panel PC, industriel multi-touch-skærm, in-vehicle computer, edge AI GPU-computer, automationscontroller og Single-board computer (SBC).

Compulab - fitlet2

KMDA-2602

Fanless Box Computer

Compulab fitlet3

KGEC-6310

Automation controller

Compulab aritop3

SIGM-U3550

Fanless In-Vehicle Computer

ALAD-A1001T - Industrial Touch Panel Computer

ALAD-A1001T

Industrial Touch Panel Computer

Compulab Tensor-I20

KGEC-6200

Edge Controller

JHCTECH profile

JHCTECH, der blev etableret i Shenzhen, Kina i april 2002, er en intelligent IoT-systemleverandør med stærke kapaciteter inden for R&D, produktion, salg og service.  JHCTECH fokuseret på udvikling og produktion af industrielle computere og systemapplikationsplatforme. JHCTECH diversificerede produkter og tjenester omfatter industrielle tablet-computere, industrielle touchskærme, indlejrede box-computere, singleboard-computere osv., samt skræddersyede løsninger med fokus på industriapplikationer og AI-aktiverede værdiskabende tjenester. Produkterne har bestået CE, FCC, E-Mark, EN50155 og andre sikkerhedsbestemmelser og industricertificeringer og er at finde indenfor Industrial Internet of Things (IIoT), Intelligent Transportation System (ITS), Smart Security, Energy og miljøbeskyttelse og biologisk sikkerhed. JHCTECH har bygget et solidt fundament for virksomheder inden for Intelligent IoT og Edge Computing.

JHCTECH har fem filialer i Kina og deres produkter og tjenester findes i mere end 90 lande eller regioner i verden.

Med JHCTECHs kerneværdier “integritet, taknemmelighed, ansvarlighed”, forsøger JHCTECH at levere produkter og tjenester af høj kvalitet til hver en klient og skabe maksimal værdi for samfundet gennem innovation. Ved at overholde forretningsfilosofien “fokus på industrien, ekspertise inden for produkter og udmærkelse inden for support“, bidrager JHCTECH til at opbygge en intelligent planet.

Nord Technology er distributør for JHCTECH som er en professionel computerproducent af robust industrielt hardware

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.