Om Nord Technology

Tel.: +45 7027 0415

Vi hjælper og rådgiver vores kunder bedst muligt.

OM Nord Technology

Open Company | Compulab Nordic

– Nu en del af Nord Technology

Open Company og CompuLab Nordic er lagt sammen til én virksomhed, CompuLab Nordic som det fortsættende selskab. Det sammenlagte selskab er blevet omdøbt til Nord Technology A/S.

Vores arbejdsområder er indenfor Open Source software og IT-sikkerhed, samt løsninger for kommunikation siden 2001, hvor vi dengang var blandt de første herhjemme, til at basere en virksomhed på salg af Linux og Open Source løsninger.

At sikre virksomhedens og vores kunders data, adgange til interne systemer eller ens personlige identitet, er blevet et område, som kræver daglig opmærksomhed og løbende ressourcer. Opgaven er for længst blevet mere omfattende, end hvad der kan klares med manuelle processor og arbejdsgange alene. Der stilles krav til stærke IT-løsninger og personale eller samarbejdspartnere, der konstant holder sig opdateret på teknologier og tendenser, samt love og bekendtgørelser.

For os i Nord Technology, har det altid været en mærkesag, at være på forkant med udviklingen. Vi er meget bevidste omkring, at vi konstant må tilpasse og forny os, dygtiggøre os og pleje vores netværk af sparrings- og samarbejdspartnere.

Kevin Peter Gade

CEO og stifter af Nord Technology

Vores kompetencer finder du indenfor

Hardware af særlig god kvalite

Hardware

-af særlig god kvalitet

It sikkerhed / GDPR rådgivning

Digital sikkerhed

– IT sikkerhed / GDPR

IT support

IT support

– alsidig og personlig

Løsninger - Infoskærm og IoT

Løsninger

– Infoskærm / IoT

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.