Brands

Vi sælger nøje udvalgte brands fra leverandører som er til at stole på

Nord Technology produkt site

Brands

I Nord Technology udvælger vi brands og produkter, som har det til fælles, at det er hardware af særlig god kvalitet og som passer ind i vores sortiment af industri egnede PC- og serverprodukter, IoT-Gateways, Panel-PC, Displays og Netværksudstyr.

Vi sælger Hardware fra Compulab Vi er nordisk repræsentant for hardwareproducenten CompuLab. En ledende producent af industriel embedded hardware gennem 30 år.

Vi sælger Hardware fra Taicenn Technology Producent af displays, Panel-PC og PC produkter med fokus på høj stabilitet,
kvalitet og lang leveringsgaranti.

Vi sælger Hardware fra Giada Technology
Et globalt brand med stærkt fokus på produktion af stabilt hardware til Digital Signage, IoT, kontor- og undervisningsmiljøer.

Vi sælger Hardware fra SolidRun Udvikler og producerer innovative indlejrede systemer og netværksløsninger til det industrielle marked.

Vi sælger Hardware fra Shuttle De var først med Mini ITX motherboard størrelsen og har fortsat med at fokusere på innovative små form-factor computere til semi industrielle behov.

Vi sælger Hardware fra Teltonika Teltonika Networks – Teknologi- og produktionsvirksomhed med fokus på industrielle netværksprodukter til IoT og M2M kommunikation.

Vi sælger Hardware fra CervizProducerer komponenter til det industrielle marked, med særligt fokus på SSD, RAM og embeddede udvidelsesmoduler.

Vi sælger Software fra Windows
Vi er Microsoft IoT og OEM Partner og kan levere vores produkter med Windows IoT Enterprise installation og  softwareopsætning.

Vi sælger varer fra sophosUdvikler sikkerhedssoftware og producerer hardware til beskyttelse af brugere, PC og servere samt netværk.

Rcstars fremstiller alle former for digitale skærme med de højeste kvalitetsstandarder og med fokus på at introducere nye teknologier.

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt