Nord Technology er distributør for

Teltonika Networks
Nord Technology er distributør for Teltonika Networks.

Industrielle netværks produkter til IoT og M2M kommunikation

Teltonika Networks er en teknologi- og produktionsvirksomhed som fremstiller professionelt netværkstilslutningsudstyr til internationale markeder.
Den brede vifte af netværksprodukter er designet til at gøre din forbindelse pålidelig, sikker og hurtig at implementere. Deres produkter hjælper med at opbygge en solid IoT-, M2M- eller virksomhedsnetværksinfrastruktur, og avancerede fjernstyringsfunktioner vil gøre dig i stand til at administrere den med lethed.

Teltonika Networks har fokus på industrielle netværksprodukter til IoT og M2M kommunikation.

  • Modems – Industrielle cellulære modemer er den mest omkostningseffektive og skalerbare metode til at give pålidelige tilslutningsmuligheder i industrielle netværksapplikationer
  • Gateways – Teltonika Networks TRB-serien er et sæt programmerbare M2M-gateways designet til at forbinde én enhed til internettet.
  • Routers – Vores routere er udstyret med en række trådløse og kablede tilslutningsmuligheder og teknologier, hvilket gør dem til et vigtigt værktøj til at forbinde mennesker, maskiner og infrastruktur på tværs af de fleste markedssektorer.
  • Industrial Ethernet Switches – Teltonika Networks tilbyder en række industrielle Ethernet-switche. De har pålidelighed i industriel kvalitet, netværksredundans, sikkerhed og nem administration.

Udpluk af Teltonika Neworks produkter

Industrielle netværksprodukter til IoT og M2M kommunikation.

Teltonika Networks RUT240 - INDUSTRIAL CELLULAR ROUTER

Teltonika RUT240

RUT240 er en all-time bestseller industriel 4G LTE Wi-Fi-router til professionelle M2M & IoT-applikationer.

RUT955 er en yderst pålidelig industriel LTE Cat 4-router, der leverer høj ydeevne og GNSS-placeringsmuligheder.

Teltonika RUT955

RUT955 er en yderst pålidelig industriel LTE Cat 4-router, der leverer høj ydeevne og GNSS-placeringsmuligheder.

TRB140 er en ultra-lille, let og energieffektiv industriel gateway

Teltonika TRB140

TRB140 er en ultra-lille, let og energieffektiv industriel gateway udstyret med missionskritiske LTE Cat 4-funktioner, Gigabit Ethernet-interface, digitale ind-/udgange og mikro-USB-port.

Teltonika TSW100 switch

Teltonika TSW100

TSW100 er den første industrielle uadministrerede switch fra Teltonika Networks.

Teltonika Networks profile

Teltonika Networks er en hurtigt voksende teknologivirksomhed, der fremstiller professionelt netværkstilslutningsudstyr til internationale markeder. Gennem langvarig erfaring og forskning og udvikling af industrielle netværksenheder til IoT og M2M-kommunikation har de udviklet en bred portefølje af produkter til de mest komplekse områder inden for Industri 4.0, Smart City og Green Energy. Teltonika Networks kontrollerer hvert trin i produktudviklingscyklussen, hvilket gør dem i stand til at reagere hurtigt og fleksibelt på markedets behov og ændringer, samtidig med at sikre pålidelighed, sikkerhed og brugervenlighed. Som en del af Teltonika IoT Group bliver alle deres produkter fremstillet og samlet på en moderne fabrik i Litauen, som gør det muligt at sikre højeste kvalitetsstandarder.

Shenzhen City - Giada hovedsæde

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.