Nord Technology er distributør for

Teltonika Networks
Nord Technology er distributør for Teltonika Networks.

Industrielle netværks produkter til IoT og M2M kommunikation

Teltonika Networks er en teknologi- og produktionsvirksomhed som fremstiller professionelt netværkstilslutningsudstyr til internationale markeder.
Den brede vifte af netværksprodukter er designet til at gøre din forbindelse pålidelig, sikker og hurtig at implementere. Deres produkter hjælper med at opbygge en solid IoT-, M2M- eller virksomhedsnetværksinfrastruktur, og avancerede fjernstyringsfunktioner vil gøre dig i stand til at administrere den med lethed.

Teltonika Networks har fokus på industrielle netværksprodukter til IoT og M2M kommunikation.

  • Modems – Industrielle cellulære modemer er den mest omkostningseffektive og skalerbare metode til at give pålidelige tilslutningsmuligheder i industrielle netværksapplikationer
  • Gateways – Teltonika Networks TRB-serien er et sæt programmerbare M2M-gateways designet til at forbinde én enhed til internettet.
  • Routers – Vores routere er udstyret med en række trådløse og kablede tilslutningsmuligheder og teknologier, hvilket gør dem til et vigtigt værktøj til at forbinde mennesker, maskiner og infrastruktur på tværs af de fleste markedssektorer.
  • Industrial Ethernet Switches – Teltonika Networks tilbyder en række industrielle Ethernet-switche. De har pålidelighed i industriel kvalitet, netværksredundans, sikkerhed og nem administration.

Udpluk af Teltonika Neworks produkter

Industrielle netværksprodukter til IoT og M2M kommunikation.

RUT241 Industriel mobil router

Teltonika RUT241

Udstyret med 4G LTE, Wi-Fi og to Ethernet-porte tilbyder RUT241 ustoppelig forbindelseskontinuitet med automatisk WAN-failover.

RUTX14 -4G LTE CAT12 industriel mobilrouter

Teltonika RUTX14

RUTX14 er den hurtigste enkeltmodem LTE-A Cat 12-router i Teltonika Networks produktsortiment.

TRB500 - Industrial 5G Gateway

Teltonika TRB500

TRB500 er en kompakt, energieffektiv 5G-gateway til ultrahurtig datatransmission med ultralav latenstid.

COMBO SISO MOBILE/GNSS/WIFI ROOF SMA ANTENNA

PR1KCS28

COMBO SISO MOBILE/GNSS/WIFI ROOF SMA ANTENNA

Har du brug for en personlig snak?

Ring gerne på Tlf.+45 7027 0415

Eller skriv til os: email@nordtechnology.dk

Vi vil gerne høre fra dig og tage en uforpligtende snak om det behov I har.

Kevin Peter Gade Direktør Nord Technology

Teltonika Networks profile

Teltonika Networks er en hurtigt voksende teknologivirksomhed, der fremstiller professionelt netværkstilslutningsudstyr til internationale markeder. Gennem langvarig erfaring og forskning og udvikling af industrielle netværksenheder til IoT og M2M-kommunikation har de udviklet en bred portefølje af produkter til de mest komplekse områder inden for Industri 4.0, Smart City og Green Energy. Teltonika Networks kontrollerer hvert trin i produktudviklingscyklussen, hvilket gør dem i stand til at reagere hurtigt og fleksibelt på markedets behov og ændringer, samtidig med at sikre pålidelighed, sikkerhed og brugervenlighed. Som en del af Teltonika IoT Group bliver alle deres produkter fremstillet og samlet på en moderne fabrik i Litauen, som gør det muligt at sikre højeste kvalitetsstandarder.

Shenzhen City - Giada hovedsæde

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.