Nord Technology er distributør for

SolidRun
SolidRun producerer embedded systemkomponenter, hovedsageligt minicomputere, Singleboard-computere og computer-på-modul-enheder.

førende udvikler af indlejrede systemer og netværks løsninger

SolidRun producerer embedded systemkomponenter, hovedsageligt minicomputere, enkeltbordscomputere og computer-på-modul-enheder.

Inden for rammerne af IoT-teknologien er SolidRuns minicomputere rettet mod at dække den mellemliggende sfære, mellem sensorer og brugerenheder og mellem det større netværk eller Cloud-framework.

Indlejrede systemer og netværks løsninger

    • Embedded Industrial & IoT – Alle embedded industri- og IoT-moduler er klar til at implementere, funktionsrige og skalerbare med flere kerner
    • Embedded Networking – SolidRun tilbyder laveffekt ARM-baserede applikationsklare platforme til udbydere af telekommunikation, netværk og sikkerhedsløsninger
    • Edge Gateway – Edge Gateway er en familie af Enterprise Internet of Things-gateways designet til at servicere et lokalt netværk af IoT-enheder med en række løsninger og forretningsapplikationer.
    • ARM Servers & Networking Platforms – Arm platforme, en ny tilgang til netværk, sikkerhed og servere.
    • Fanless Computers – Blæserløse industrielle computere og pc’er understøtter automatisering, video, IoT og AI.

Du kan nu forudbestille SolidRun produkter

Er du interesseret i en SolidRun produkt så send os en email og vi vil sørge for at du modtager løbende informationer om produktudvikling og leveringstider og der er muligt at forudbestille.

      SolidRun Bedrock R7000 Product Brief

SolidRun produkter

Indlejrede systemkomponenter, hovedsageligt minicomputere, Single-board computere og computer-på-modul-enheder.

 

Bedrock V3000 Basic

Bedrock V3000 Basic

Kompakt højtydende blæserløs industri-pc.

Baseret på AMD Ryzen™ Embedded V3000-processor, designet til krævende applikationer i barske miljøer.

Bedrock R7000 Basic

Bedrock R7000 Basic

Uovertruffen blæserløs ydeevne.

SolidRun Bedrock R7000 Basic er drevet af AMD RyzenTM 7 7840HS / 7840U-processor med 8 Zen 4 cores og 16 tråde, der kører på op til 5,1 GHz. APU’en har en integreret AMD RadeonTM 780M GPU med 12 CU’er, der kører ved 2700 MHz.

Bedrock R7000 Edge AI

Bedrock R7000 Edge AI

Fanless AI skaleret til nye TOPS

1. industri-pc med AMD Ryzen og 3 Hailo-8 AI-acceleratorer. Har bemærkelsesværdig AI-inferencing-ydeevne på 78 TOPS. Topmoderne termisk design til drift i -40ºC til 85ºC og let at integrere kompakt design med DIN-skinnemontering, 12V-60V DC-indgang

SolidRun profile

SolidRun, som er beliggende i Acre, Israel, er en global førende udvikler af indlejrede systemer og netværksløsninger, fokuseret på en bred vifte af energieffektive, kraftfulde og fleksible produkter. Vores innovative kompakte indlejrede løsninger er baseret på ARM- og x86-arkitektur og tilbyder en række forskellige platforme, herunder SOM’er (System-on-Module), SBC’er (Single Board Computer) og industrielle mini-pc’er.

Vi tilbyder en one-stop-shop for udviklere og OEM’er, der leverer en komplet service fra hardwaretilpasning til softwaresupport og endda produktbranding og kabinet design. Vores mission er at forenkle applikationsudvikling og samtidig overkomme implementeringsudfordringer, og så kan vi stolt tilbyde vores kunder hurtigere time-to-market og lavere omkostninger.

SolidRun home

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.