Nord Technology indgår distributionsaftale med JHC Technology

Et partnerskab det hjælper os at hjælpe vores kunder

Vi har indgået et stærkere samarbejde og partnerskab med vores leverandør JHC Technology. Vores mål er altid at udvide vores portefølje af robuste, industrielle IT-løsninger og opfylde vores kunders voksende behov for kvalitet og leveringssikkerhed. Med mere end 20 års erfaring inden for produktion af industrielle computere leverer JHC et omfattende udvalg af mission-critical løsninger til en række forskellige brancher. Sortimentet omfatter alt fra embedded box-PC’er og industrielle panel-PC’er til edge AI GPU box-PC’er, automationscontrollere og single-board-computere (SBC’er).

Produkter der dækker et bredt spektrum af behov

Produkterne kendetegnes ved deres unikke, robuste design og egner sig særligt godt til komplekse og udfordrende applikationer inden for automation, miljøovervågning, intelligent transport, robotik, medicinske systemer og kunstig intelligens. Deres produktgaranti på to år og langsigtede leveringssikkerhed gør dem til et ideelt valg for virksomheder med kritiske industrielle behov. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi sammen med JHC kan løse dine mest komplekse teknologiske udfordringer.

JHC Technology forpligter sig til at levere produkter af højeste kvalitet og tilbyder en 2-års produktgaranti samt langsigtet forsyningsstøtte. Vi ser frem til at kunne tilbyde disse førsteklasses løsninger til vores kunder og styrke vores samarbejde med JHC Technology.

 

Et lille udpluk af JHCTECH produkter

 

JHC produkter

Se flere JHCTECH produkter på Nord Technology produkt site.

Mere om JHCTECH

Læs mere om virksomheden JHCTECH, deres historie og primære fokusområder.

Kontakt vores produktansvarlige og book et møde:

Kevin Peter Gade Direktør Nord Technology

Kevin Peter Gade

Som altid er vores dør, tlf. eller mail-boks åben, skulle ovenstående give anledning til spørgsmål eller blot for en snak og sparring.
Send en Email 
Eller kontakt os via telefonen+45 7027 0415

Tilmeld vores nyhedsbrev for at være opdateret om nye varer og løsninger vi tilbyder.

Flere nyheder fra Nord Technology