Nord Technology indgår distributionsaftale med TAICENN Technology i Scandinavien

TAICENN Technology er en førende global producent af industrielle panel-pc’er, industriskærme og industrielle og embedded pc-produkter.

Produkterne er designet specifikt til systemer og applikationer, der kræver god ydeevne, pålidelighed og stabilitet på højt niveau, lang leveringsgaranti og support.

Fokus på partnerskaber

De sidste par år har TAICENN arbejdet med at etablere partnerskaber med kernepartnere i flere lande, og nu har vi med Nord Technology i Danmark tilsluttet os den gruppe og får tildelt Danmark, Sverige og Norge som distributionsområde.

Kort tid til markedet

TAICENN har løbende optimeret på deres produktion og faciliteter og stræber altid efter at have så kort produktionstid som muligt, hvorfor de selv i den nuværende vanskelige situation på markedet med lange produktions- og leveringstider generelt, kan producere selv store antal enheder hurtigt og effektivt.

Hardware af særlig god kvalitet

I Nord Technology udvælger vi brands og produkter, som har det til fælles, at det er hardware af særlig god kvalitet og som passer ind i vores øvrige sortiment af industri egnede PC- og serverprodukter, Displays og Panel-PC enheder.

Med tilføjelsen af TAICENN til sortimentet, udvider vi vores udvalg af især Panel PC og industriskærme væsentligt og samtidig får vores sortiment af Box PC produkter en langt større bredde. Vi har over det seneste år startet adskillige projekter op med TAICENN PC produkter. Kvaliteten er helt i top og leveringstiden og oftest meget kort.

Sortimentet vil løbende blive udvidet og kan findes på hjemmesiden.

Udgivet first 31. maj 2022 på compulabnordic.dk

Taicenn box pc
Industrial Box Computer
Taicenn Panel PC
Industrial Panel PC

Flere nyheder fra Nord Technology