Nord Technology – ny Teltonika Networks forhandler i Norden

Teltonika Networks er kendte for deres pålidelige og sikre 4G routere og gateways til industrielle formål, IoT og M2M installationer. I mere end 20 år har de optimeret og udviklet på deres portefølje af netværksprodukter, som alle bliver produceret og kvalitetssikret fra hovedsædet i Europa.

Nord Technology sælger hardware af særlig god kvalitet

I Nord Technology udvælger vi brands og produkter, som har det til fælles, at det er hardware af særlig god kvalitet som passer ind i vores sortiment af industri egnede PC- og serverprodukter, IoT-Gateways, Displays og Netværksudstyr. Sortimentet fra Teltonika Networks passer derfor rigtig godt ind og flere af deres produkter anvendes allerede til forskellige projekter og produktioner hos vores kunder.

Forhandleraftale med Teltonika Networks

Vi har nu indgået en forhandleraftale, hvor Nord Technology har mulighed for at forhandle Teltonika Networks fulde sortiment, til konkurrencedygtige priser og enten som enkelt webshop køb eller som en del af en fast produktions- eller serviceaftale.

Vi har fokus på IoT-løsninger

Samtidig passer produkterne rigtig godt sammen med vores fokus på IoT-løsninger, salg af IoT-Gateways og vores egen cloud baserede management platform IoTDesk – der muliggør central management af IoT-opsætninger – f.eks. på remote lokations via en 4G LTE router fra Teltonika.

Sortimentet vil løbende blive udvidet og kan findes HER

Kontakt os endelig for spørgsmål, vi sætter os altid grundigt ind i de produkter vi tager ind og hjælper gerne med tekniske spørgsmål forud for køb.

Om Teltonika Networks

Teltonika Networks er en teknologivirksomhed i stærk vækst, der fremstiller professionelt netværkstilslutningsudstyr til internationale markeder. De bruger deres langvarige erfaring, forskning og udvikling af industrielle netværksenheder til IoT og M2M-kommunikation, til at udvikle en bred portefølje af produkter til de mest komplekse områder inden for Industri 4.0, Smart City og Green Energy. Teltonika Networks kontrollerer hvert trin i produktudviklingscyklussen, hvilket gør dem i stand til at reagere hurtigt og fleksibelt på markedets behov og ændringer, samtidig med at de sikrer pålidelighed, sikkerhed og brugervenlighed. Som en del af Teltonika IoT Group bliver alle deres produkter fremstillet og samlet på en moderne fabrik i Litauen, som giver dem mulighed for at sikre højeste kvalitetsstandarder.

Udgivet first 1. april 2022 på compulabnordic.dk

Flere nyheder fra Nord Technology