Open Company | Compulab Nordic – Nu en del af Nord Technology

I det forløbne år, har vi gjort klar til fusion af Open Company og CompuLab Nordic. Vi er nu så langt med at forene vores arbejdsgange, kommunikation og systemer, at vi officielt kan melde ud, at vi gennemfører fusionen pr. 1. januar 2023. CompuLab Nordic vil være det fortsættende selskab og skifter ved sammenlægningen navn til Nord Technology.

Fortsat fokus på kundetilpassede løsninger, IT-sikkerhed og hardware til krævende miljøer

Open Company har i mere end 20 år leveret kundetilpassede løsninger, primært baseret på Linux- og Open Source software, samt rådgivning indenfor IT- og datasikkerhed. CompuLab Nordic forhandler hardware til krævende miljøer og specialiserede formål til primært Nordeuropæiske virksomheder. Fælles for begge virksomheder har været et konstant fokus på at være opdateret på nye teknologiske muligheder, teknologiske og sikkerhedsmæssige udfordringer samt på at levere en altid tillidsfuld og ærlig kundeservice og rådgivning.

I det samlede Nord Technology forener vi vores knowhow og erfaring og får mulighed for, at stille endnu mere skarpt ind på at levere kundetilpassede løsninger indenfor industriel hardware, skærmløsninger og IT-sikkerhed.

CompuLab Nordic forbliver et registreret binavn, som vi vil anvende i vores markedsføring.

Vi glæder os til et fortsætte rejsen og til et fortsat godt samarbejde med efterhånden rigtig mange kunder og samarbejdspartnere.

Kevin Peter Gade Direktør Nord Technology

Som altid er vores dør, tlf. eller mail-boks åben, skulle ovenstående give anledning til spørgsmål eller blot for en snak og sparring.

På vegne af Teamet,

Bedste hilsner

Kevin Peter Gade
Direktør

Flere nyheder fra Nord Technology