Nord Technology – hvor vi forener vores knowhow og erfaring

I det samlede Nord Technology er der fortsat fokus på kundetilpassede løsninger, IT-sikkerhed og hardware til krævende miljøer

 

Efter fusion: CompuLab Nordic skifter navn til Nord Technology

Efter i flere år at have kørt tæt parløb med konsulentvirksomheden Open Company, fusionerede Open Company og CompuLab Nordic med udgangen af 2022. CompuLab Nordic vil være det fortsættende selskab og skifter ved sammenlægningen navn til Nord Technology A/S.

Rådgivningsarbejde og kundetilpassede løsninger – Open Company

Open Company har i mere end 20 år leveret kundetilpassede løsninger, primært baseret på Linux- og Open Source software, samt rådgivning indenfor IT- og datasikkerhed. Rådgivningsarbejdet har i stigende grad omhandlet opgaver indenfor sikkerhedscertificering, arbejde med Databeskyttelsesforordningen (GDPR) og sikring af IT-systemer. De kundetilpassede løsninger har særligt de seneste år taget afsæt i vores management platforme til Digital Signage og IoT-løsninger, hvor data, systemintegration og sikkerhed spiller en afgørende rolle.

Nord Technology arbejder med sikkerhedscertificering, GDPR og sikring af IT-systemer og kundetilpassede løsninger som tager afsæt igital Signage og IoT-løsninger

Hardware til krævende miljøer – Compulab Nordic

CompuLab Nordic forhandler hardware til krævende miljøer og specialiserede formål til primært Nordeuropæiske virksomheder. Her har vi de senere år oplevet en stigende efterspørgsel på industriel hardware til IoT, Netværk og displayløsning og har ofte varetaget en rolle som totalleverandør og rådgiver, ifht. valg af udstyr, produktion samt mulighed for management og teknisk support. Vi er fortsat officiel distributør af CompuLab industri hardware i Norden. De senere år har vi udvidet med distributions- og forhandleraftaler med flere andre førende hardwareproducenter, hvorfor vi skifter navn til Nord Technology, som er bedre dækkende for vores nye samlede forretning. Brands vi distribuerer.

Foreningen kommer på det rigtige tidspunkt

Timingen er rigtig – I det samlede Nord Technology, forener vi nu vores knowhow og erfaring og kombinerer vores hardware af særlig høj kvalitet med specialiseret rådgivning og management-løsninger. Nord Technology leverer kundetilpassede løsninger indenfor industriel hardware- og IoT, skærmløsninger og IT-sikkerhed.

CompuLab Nordic forbliver et registreret binavn, som vi vil anvende i vores markedsføring.

Vi glæder os til et fortsætte rejsen og til et fortsat godt samarbejde med efterhånden rigtig mange kunder og samarbejdspartnere.

Kevin Peter Gade Direktør Nord Technology

Som altid er vores dør, tlf. eller mail-boks åben, skulle ovenstående give anledning til spørgsmål eller blot for en snak og sparring.

Bedste hilsner

Kevin Peter Gade
Direktør

Flere nyheder fra Nord Technology