Du kan samle din indkøb hos Nord Technology

Vi fører et bredt sortiment og at vi har indkøbsaftaler til stort set alt industrielt elektronik

Samle dine køb af industriel elektronik

Der er mange fordele, ved at samle indkøb hos færre leverandører. Bl.a. mulighed for prisaftaler, planlægning af indkøb, service og teknisk support.
Derfor vil vi gerne gøre opmærksomme på, at vi fører et bredt sortiment og at vi har indkøbsaftaler til stort set alt industrielt elektronik.

Box Pc´er

Taicenn T-box

TBox

Taicenn

Compulab fitlet3

fitlet3

Compulab

SolidRun - Bedrock serien

Bedrock serien

SolidRun

Box Pcér

Nord Technology tilbyder robuste Box PC’er, ideelle til industrielle og IoT-projekter. De er bygget til at levere pålidelig ydeevne under krævende forhold. Med vores ekspertise inden for Linux og IT-sikkerhed er hver maskine konfigureret til at opfylde de højeste standarder for datasikkerhed.

Industriskærme til alle formål

 Panel Pc

Taicenn

panel PC

Taicenn

 industrial monitor

Taicenn

Industriskærme til alle formål

Vi leverer skærme til indbygning og til barske miljøer med lave/høje temperaturer, støv eller vand. Valg af den rette skærm til produktionen eller projektet er altid vigtigt. Vi tilbyder teknisk rådgivning og kort leveringstid.

Netværk og M2M data forbindelser

RUT240

Teltonika 

RUTX50

Teltonika

TSW202 og TSW212

Teltonika

Netværk og M2M dataforbindelser

God netværksforbindelse er vigtigt. Til dataopsamling, fjernadgang eller styring. Det kræver stabilt udstyr, det rette valg af antenne, dataabonnement mv.  Med udstyr fra Teltonika leverer vi stærke 4G og 5G forbindelser og løsninger til remote management af netværk, gateways og andet tilkoblet udstyr. Vi hjælper også med jeres IoT dataabonnementer.

Antenner, Modems og udvidelses moduler

Antenna

Teltonika

M.2 NVMe SSD

Cervoz

EM 7421

Sierra wireless

Antenner, Modems og udvidelsesmoduler

Det kan være tidskrævende, at udvælge de rigtige komponenter, få software og drivers konfigureret korrekt og sikre stabile leverancer til produktionen. Vi har et stærkt netværk af leverandører indenfor antenner (4G/5G/GPS/WiFi), modems og andre Mini PCIe og M.2 udvidelsesmoduler til jeres produktion.

Kundetilpassede løsninger

Testing

Building

Software development

software management

Kundetilpassede løsninger

Når vi alligevel klargører og tester hardwaren, kan vi ofte tage over på en række faste klargørings- og produktions-opgaver samtidig. Det sparer tid og sikrer en ensartet leverance. For flere af vores kunder, står vi for komplet montering, kabling og opmærkning i kabinetter og IP-sik-rede skabe eller anden kundespecifik tilpasning.

Er du klar til at komme i gang?

Ring gerne på Tlf.+45 7027 0415

Eller skriv til os: email@nordtechnology.dk

Vi vil gerne høre fra dig og tage en uforpligtende snak om hvordan det står til hos din virksomhed og hvilke behov I har.

Kevin Peter Gade Direktør Nord Technology

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.