Nord Technology indgår distributionsaftale med SolidRun i Norden

SolidRun er en førende udvikler og producent af indlejrede systemer og netværksløsninger til industrielt brug. De fokuserer på at levere energieffektive, kraftfulde og innovative produkter til bl.a. IoT og Edge AI. Vi er meget glade for at kunne meddele at Nord Technology har indgået distributionsaftale med SolidRun i Norden.

Nord Technology – en teknisk stærk partner

Partnerskabet er kommet i stand gennem en løbende dialog og møde med hele SolidRun teamet på Embedded World konferencen. SolidRun har ønsket en partner, som er teknisk stærk og som kan yde en komplet service til kunderne fra indledende projektafklaring og udvælgelse af teknologi og hardware til softwareopsætning og teknisk support.

I Nord Technology er det netop vores know-how og rådgivning som vi sætter i spil, når vi leverer hardware og solutions til det industrielle marked og til projekter hvor hardware af særlig god kvalitet er en nødvendighed. Vi har indgående kendskab til anvendelse af industri PC enheder i en lang række forskellige sammenhænge samt en støt voksende produktionsafdeling i Ballerup, København.

SolidRun producerer Innovative produkter til IoT og industri

Vi ser frem til at udbygge vores distributionsforretning med salg af SolidRuns produkter i Norden og vil i den kommende tid annoncere flere banebrydende produkter fra dem indenfor særligt Industrial PC og IoT området. Produkter der allerede nu kan forudbestilles specielt konfigureret efter behov og med kort leveringstid.

SolidRun Bedrock produkter

Se SolidRun Bedrock produkter på Nord Technology produkt site

Læs om SolidRun

SolidRun er kendt for sine nyskabende og banebrydende produkter. Her kan du lære mere om dem og deres produkter

Du kan forudbestille SolidRun produkter

Er du interesseret i en SolidRun produkt så send os en email og vi vil sørge for at du modtager løbende informationer om produktudvikling og leveringstider og der er muligt at forudbestille.

Kontakt vores produktansvarlige og book et møde:

Kevin Peter Gade Direktør Nord Technology

Kevin Peter Gade

Som altid er vores dør, tlf. eller mail-boks åben, skulle ovenstående give anledning til spørgsmål eller blot for en snak og sparring.

Send en Email 

Eller kontakt os via telefonen på +45 7027 0415

Tilmeld vores nyhedsbrev for at være opdateret om nye varer og løsninger vi tilbyder.

Flere nyheder fra Nord Technology