Industri hardware og kundetilpassede IT løsninger

Og vi sørger for en personlig og professional IT support
Nord Technology produkt site

hardware af særlig god kvalitet

I Nord Technology arbejder vi med tilpassede og standard IT løsninger, og vi udvælger produkter, som har det til fælles, at det er hardware af særlig god kvalitet. Blandt vores sortiment af industri egnede produkter og løsninger finder du, industri Pcér og monitorer, digital signage, iot-gateways og IoT platform, embedded hardware, og netværksudstyr. Vi har specialiseret os indenfor Windows IoT Enterprise og linux installation og softwareopsætning.

Produkter

Industri hardware og kundetilpassede IT løsninger

Industri PC for hardførte miljøer

Industri PC

Vi har nøje udvalgt et sortiment af Industri PC- og serverprodukter, som er kendetegnet ved høj kvalitet og udstyr der tåler et hårdført miljø. Til gateway, styring, automation, robotic, overvågning mv.

 Se produkter her

Industrial SBC

Industri SBC

Til indbygning eller anvendelse som integreret PC komponent i produkter, anlæg mv. kan vi levere Single Board Computers eller SBC. Både med x86 PC arkitektur og ARM arkitektur.

Se produkter her

Networks

Network

Vi leverer netværksprodukter egnet til industrielle formål. 4G / 5G routere, Gateways, PoE switch, antenne- og øvrige Wireless Network relaterede produkter. Vi hjælper også med M2M data abonnementer og sim-kort.

Se produkter her

Panel PC

Panel PC

En Panel PC er display og skærm integreret i én enhed. Vi leverer dem i alle størrelser, egnet til anvendelse i industrielle miljøer, med og uden Touch og både til indbygning og montering.

Se produkter her

Industri monitors

Industri monitors

Vi leverer displays og monitorer, der tåler et hårdført miljø, som eksempelvis miljø med støv, fugt, kulde eller varme. Skærme fra 7” til betjeningspaneler eller møderum til store infoskærms displays.

Se produkter her

Internet of things

Internet of things (IoT)

Vi er totalleverandør indenfor løsninger til IoT, hvor vi med udgangspunkt i vores management platform IoT-desk hjælper med IoT-gateway hardware, system- og dataintegration og vedligehold og teknisk support.

Se produkter her

Digital Signage

Digital Signage

Digital Skiltning, Digital Signage eller oftest blot infoskærmsløsninger. Vi har i mere end 10 år været totalleverandør af nogle af markedets bedste infoskærmsløsninger. Vi leverer hardwaren, softwaren og hjælper med rådgivning og grafisk arbejde.

Se produkter her

Kundetilpassede IT løsninger

Kundetilpassede løsninger

Kontakt os om dit behov. Vi vil rigtig gerne høre om jeres projekt og behov. I vores team indgår hardware- og produktspecialister, IT-sikkerheds rådgivere, softwareudviklere og produktionspersonale. For mange varetager vi rollen som totalleverandør og sparringspartner, når vi leverer kundetilpassede løsninger.

Send os en mail

Brands som leverer hardware af særlig god kvalitet og som passer ind i vores sortiment af industri egnede PC- og serverprodukter, IoT-Gateways, Panel-PC, Displays og Netværksudstyr.

Brands – produkter af særlig god kvalitet

I Nord Technology udvælger vi brands som passer ind i vores sortiment af industri egnede PC- og serverprodukter, IoT-Gateways, Panel-PC, Displays og Netværksudstyr. Nogle af de brands har vi en lang histore med at arbejde med, og andre er nye samarbejdspartnere.

Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt