IoT løsninger

Produkter og administrative værktøje for at skabe de bedste og mest effektive IoT-løsninger

Få resultater i samarbejde med vores IoT eksperter

Nord Technology har 20 års erfaring med IoT projekter. Vi skaber løsninger sammen med kunden og rådgiver både omkring valg af software og hardware. Vores team holder altid fingeren på pulsen og undersøger markedet for nye, innovative løsninger og industrielle produkter på området. Nord Technology er leverandør af det nyeste hardware og teknologi for at udvikle innovative IoT-løsninger for jer, sammen med jer.

Interesseret i IoT?

Her er nogle trin, du kan overveje:

1. Hardware: Nord Technology specialiserer sig i at levere hardware til robuste miljøer. Du kan kontakte os for at få rådgivning om hvilken type hardware, der passer bedst til din IoT-applikation.

2. Open Source Software: Nord Technology er kendt for at tilbyde løsninger baseret på Linux og Open Source-software. Dette kan være en god platform for at udvikle dine IoT-applikationer, da det giver dig fleksibilitet og tilpasningsmuligheder.

3. Sikkerhed: Da Nord Technology har fokus på IT-sikkerhed, kan de også hjælpe med at sikre, at dine IoT-løsninger er beskyttet mod potentielle trusler og sårbarheder. Det er afgørende for enhver IoT-implementering.

4. Konsulentbistand: Nord Technology tilbyder konsulenttjenester inden for IT og datasikkerhed. Du kan drage fordel af deres ekspertise til at designe og implementere dine IoT-løsninger på en sikker måde.

5. Opdateringer og support: Nord Technology holder sig opdateret med nye teknologiske muligheder og udfordringer. Dette sikrer, at dine IoT-løsninger forbliver relevante og effektive over tid.

Rådgivning 

– Processen –

Dialog – Vi lærer om dine behov og krav
Dialog
  • Forventninger til projektet
  • Nuværende/mulige udfordringer
  • Jeres scope

  Det starter med at vi sætter os sammen og lytter til jer og de udfordringer i står med eller det i ønsker at optimere. Det er vigtigt at vi for så meget viden fra jer som muligt før vi begynder at tænke i løsninger. Vi har efterhånden lang erfaring med at sætte os ind i problemstillinger fra vidt forskellige brancher, alt fra parkerings overvågning til medicinsk fra kostald-til-petriskål løsning for dyrelæger og alt derimellem

  Plan og udvikling af løsning
  Planlægning
  • Ønsket platform
  • Tidshorisont
  • Budgettering
  • Prototyper

  Når vi laver en løsning til dig bliver du holdt orienteret så vidt muligt for at sikre at løsningen både holder sig til jeres behov og krav og er på det prisniveau som er ønsket. Vi laver ofte en prototype hvor kunder kan afprøve produkt før den endelige løsning er produceret. Vi tænker økonomisk ansvarligt og at ikke opfinde hjulet igen men bygger ud fra standard løsninger.

  Software tilpasses til løsningen
  Software
  • Jeres nuværende software
  • Microsoft
  • IoTDesk
  • Custom løsning

  Vores løsninger kan være baseret på vores egne management platforme SignDesk og IoTDesk eller udvalgte softwareløsninger som vi forhandler. Vi har et samarbejde med Microsoft, som også er et godt valg til industrielle miljøer. Software tilpasses til løsningen, unødige funktioner fjernes og der er rig mulighed for special-tilpasning og opsætning af kundetilpassede scripts og programmer.

  IoT kundetilpassed løsning produceres
  Løsningen
  • Proof of Concept
  • Service aftale
  • Support

  Vi er en lille, men effektiv enhed i vores produktion team og vi samarbejder med udbydere som er førende udviklere og producerer af IoT løsninger og hardware. Vi sammensætter og inspicerer løsningen og udfører andre ydelser s.s. installation og test af software, kundespecifikke tests og pakning i kundespecifikke bokse.

  Hardware til IoT løsninger –

  Vi har samlet de mest lovende IoT-Gateways til alle typer projekter

  IOT-GATE-iMX8 - ideel til industriel kontrol og overvågning

  IOT-GATE-iMX8

  Compulab
  Efterspørges i hele verden. En meget populær industrial produkt på grund af dens kvalitet og pålidelighed.

  Ultra-lille, blæserløs industriboks-pc

  TBOX 1E10

  Taicenn
  En ultra-lille blæserløs industriel Box PC-modelavanceret computerydelse og lavt strømforbrug.

  Industriel cellulær router

  RUT955

  Teltonika
  RUT955 er en yderst pålidelig industriel LTE Cat 4-router, der leverer høj ydeevne og GNSS-placeringskapacitet.

   Ultrakompakt og blæserløst design med Intel Cherry Trail Indeni og understøtter dobbelt 1080p-skærm

  F210U

  Giada
  F210U er ultrakompakt og blæserløst design med Intel Cherry Trail Indeni og understøtter dobbelt 1080p-skærm

  IoT-Desk er vores eget management platform til IoT-enheder

  IoT-desk

  IoT-Desk er vores eget management platform til IoT-enheder, hvor konfiguration, vedligehold og dataudveksling administreres centralt og sikkert via et cloud-baseret webinterface.

  På enheden installeres vores Linux baserede IoT-Desk software, hvorefter den kan tilsluttes på en hvilken som helst lokation som f.eks. remote Gateway via 4G. Når enheden får internetforbindelse, vil den automatisk blive koblet på den centrale management server og komme online på administrations dashboardet.

  Tilpasning af basis opsætning

  IoTDesk softwaren på IoT-enheden er baseret på en nyere Linux distribution og vil løbende blive vedligeholdt som en del af IoTDesk tjenesten. Der er rig mulighed for special-tilpasning og opsætning af kundetilpassede scripts og programmer, til eksempelvis styring af tilsluttet udstyr, kommunikation via USB/seriel eller netværksforbindelser på lokationen. Vi kan hjælpe med migrering fra en allerede anvendt løsning til en løsning baseret på IoTDesk og én af vores industri Gateways.

  Tilpasning af eget dashboard

  Vores dashboard og administrations interface, har som standard nogle basale funktioner. Se eksempel om IoT-enheden er online, genstart enheden, se oppetid, output fra ønskede kommandoer m.v. Platformen er tænkt som et udgangspunkt, hvor på jeres ønskede tilpasninger kan opsættes efter behov.

  gratis og uforpligtende møde om din infoskærm

  Vi skræddersyer en løsning til dig udfra dine behov

  Vi er klar til at tage en snak om hardware, software, support og alt derimellem.  

  Send os besked her og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.